Skip to: site menu | section menu | main content

Amenajari interioarem, exterioare 076-808-4477

Amenajari interioare - amenajari exterioare - polistiren - gresie - faianta - zugraveli - acoperisuri

Executam zugraveli, glet, gresie, faianta, instalatii electrice, instalatii sanitare, polistiren pe fatada, garduri, porti din beton cu fier forjat, pavaje in curte, pergole foisoare, acoperisuri si sisteme de invelitori. Oferim preturi de producator la materiale si garantie atat la manopera cat si la materiale. 076-808-4477

Meniu principal:

Acoperisuri cu tigla ceramica,tigla metalica,sindrila bituminoasa,tabla zincata,dulgherie,garduri porti

Realizam acoperisuri de la zero, realizam acoperisuri din tigla ceramica, tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cuatata si tabla zincata. Realizam tot ce tine de acoperis, de la lemnaria acestuia pana la acoperisul propriu zis.
Schimbam, reparam si montam tot ce tine de acoperis si accesoriile acestuia. Avem meseriasi cu experienta de peste 30 de ani in domeniu. Livram la domiciliul materialele comandate gratuit si rapid. Lucram profesional si rapid, finalizand cele mai complicate lucrari intr-un timp cat mai scurt si la un nivel ridicat de calitate. Siguranta acoperisului dvs este foarte importanta pentru noi, suntem specializati numai in acoperisuri, echipa formata din profesionisti realizeaza numai acoperisuri si tot ce tine de acoperisuri, inclusive pergola, foisoare, case din lemn. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor de proasta calitate, executam lucrari numai cu material de calitate, si aducem la cunostinta clientilor care material sunt bune si care nu si modul de executare si materialele necesare astfel incat rezistenta si siguranta acoperisului dvs sa fie maxima. Punem la dispozitia clientilor materialele necesare unui acoperis direct din fabrica la pret de dealer , iar partea de lemn de la depozite de cherestea cu cele mai bune preturi si orice dimensiune fara programare, practice livrarea se face imediat. Toate materialele necesare unui acoperis de calitate sunt livrate in cel mai scurt timp la dvs acasa fara taxe de transport, iar plata se face la dvs acasa dupa receptia materialelor, cu facture si garantie, iar garantia pentru manopera este de 5 ani si o primiti la finalizarea lucrarii. Practic clientul nu trebuie decat sa ne contacteze pe noi, sa ne dea o adresa si rezolvam noi restul, fara ca clientul sa trebuiasca sa se deplaseze de la domiciliul acestuia, facandu-i astfel munca mai usoara clientului.

Leaf.jpg in album Leaves

Acoperisuri

Avem meseriasi cu multa experienta in acoperisuri, atat dulgheri cat si tinichigii, specializati in montajul oricarui acoperis indiferent de complexitatea lui. Profesionalismul nostru se reflecta in calitatea lucrarilor executate.

Back to top